Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

TP4Y boeken?

Wilt u TP4Y boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van TP4Y vindt u hier op deze pagina.

Wilt u TP4Y direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

TP4Y

Mix Amber Delil en Nour Mens, voeg daar Sterre Tapilatu en Zoe Tauran aan toe en je krijgt: TP4Y oftewel Too Pretty 4 You! Deze mooie, energieke dames gooiden hoge ogen tijdens hun auditie van Holland’s Got Talent 2014. Na twee weken bij elkaar te zijn als groep besloten zij zich op te geven voor de talentenshow. TP4Y wil graag de passie die zij hebben voor muziek delen met de wereld. Daarom pakten zij het ook groots aan en bliezen niet alleen de jury maar ook het publiek weg met hun vurige en spetterend optreden.

Ze zijn niet alleen PRETTY maar ook Getalenteerd! Zang en dans is dan ook hun favoriete bezigheid, als het aan TP4Y ligt dansen en zingen zij de hele dag. De passie spatte er dan ook van af tijdens het nummer ‘Survivor’ van Destiny’s Child.

De jury was laaiend enthousiast en Nederland is een nieuwe stoere, frisse girl group rijker. Binnenkort komt TP4Y met een engelstalig EP uit en zullen de meiden ons verwennen met hun talenten! Be ready for it!

Tijdsduur: 1 x 30 minuten

 

TP4Y boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over TP4Y is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van TP4YITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over TP4Y ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over TP4Y zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.