Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Troubadour Frank boeken?

Wilt u Troubadour Frank boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Troubadour Frank vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Troubadour Frank direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Troubadour Frank

Troubadour Frank speelt een gevarieer Nederlands/Engelstalig repertoire met daarin luisterliedjes en heftige meezingers. De liederen worden op een entertainende wijze gebracht waarbij altijd aandacht is Voor humor en verdriet. Bewapend met gitaar, 7 mondharmonica’s en accordeon trekt hij akoestisch langs de menigte daarbij inspelend op de sfeer van het moment. Het publiek mag altijd meedoen. De artiestenoutfit kan op eenvoudige wijze worden aangepast aan de gelegenheid (bijvoorbeeld Bourgondisch/middeleeuws feest, piratenfeest, visavond etc.) Troubadour Frank was reeds ontelbare malen aanwezig op themafeesten, stadsfestiviteiten, bruiloften, recepties en instellingen. 

 

Troubadour Frank boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Troubadour Frank is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Troubadour FrankITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Troubadour Frank ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Troubadour Frank zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.