Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Truus trut en de terlenka's boeken?

Wilt u Truus trut en de terlenka's boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Truus trut en de terlenka's vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Truus trut en de terlenka's direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Truus trut en de terlenka's

Truus en haar broers Theo Jr., Tinus., Teun, Ted en Tommy brengen een avondvullend programma, met louter smartlappen van hun grote helden Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronnie Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.

Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in een wervelend programma met een zeer hoog meezinggehalte.

De afgelopen jaren werden diverse eigen singles uitgebracht, die stuk voor stuk gedraaid werden (en nog worden) bij de Nederlandstalige zenders. Ook de bijbehorende videoclips waren en zijn te zien bij o.a. TV Oranje. Natuurlijk maken sindsdien ook de eigen platen vast deel uit van het live-repertoire.

De opnamen van het debuut-album zijn inmiddels afgerond en onderhandelingen met een platenmaatschappij omtrent de release zijn in volle gang.

Om de knusse, oerhollandse familiesfeer met wereldse  invloeden en geneugten te behouden en de optredens toch iets 'eigens' en vertrouwds mee te geven wordt als podium-entourage een deel van de huisraad meegenomen.

Wars van frivoliteiten wenste de familie overigens aan de eigen -zondagse- kleding geen concessies te doen..

 

Truus trut en de terlenka's boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting6 personen
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Truus trut en de terlenka's is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Truus trut en de terlenka'sITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Truus trut en de terlenka's ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Truus trut en de terlenka's zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.