Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sharon Doorson boeken?

Wilt u Sharon Doorson boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sharon Doorson vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sharon Doorson direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sharon Doorson

Op haar zesde won Sharon Doorson Henny Huisman’s Mini-playbackshow en dat was zeker niet de laatste talentenjacht waar ze aan meedeed. In 2004 was Sharon te zien in het SBS-programma Popstars: The Rivals. Dankzij deze show werd ze onderdeel van de meidengroep Raffish, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit scoorde: Plaything. In 2006 ging Raffish uit elkaar, waarna Sharon besloot om zang te gaan studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Na haar studie deed ze mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Ze behaalde de halve finale en bracht haar debuutsingle als solo artiest uit. Met Fail in Love scoorde ze een gouden plaat en ook haar tweede single, High on Your Love, was een succes.

Sharon Doorson is te boeken als tape act of met live band.

 

Sharon Doorson boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. monitor en/of B-set
Bezetting1 persoon
GenreDance, Pop
PrijsVanaf € 3.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sharon Doorson is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sharon DoorsonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sharon Doorson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sharon Doorson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.