Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Victor Mids boeken?

Wilt u Victor Mids boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Victor Mids vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Victor Mids direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Victor Mids

Neuro Magic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. 

Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Victor Mids is wekelijks te zien in het programma ‘Mindf*ck. Een populairwetenschappelijk goochelprogramma, dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. In het programma krijgen bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies voorgeschoteld. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn..

 

Victor Mids boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreIllusionist
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Victor Mids is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Victor MidsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Victor Mids ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Victor Mids zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.