Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Voetbaljongleur Nelson boeken?

Wilt u Voetbaljongleur Nelson boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voetbaljongleur Nelson vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Voetbaljongleur Nelson direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Voetbaljongleur Nelson

Door de ruime ervaring van meer dan 1000 shows wereldwijd zal het publiek tijdens deze freestyleshow genieten van de nieuwste voetbaltrucs. U krijgt niet zomaar het gewone spelletje te zien, maar juist de meest bijzondere, creatieve en technische facetten van het spel. De show start met het demonstreren van voetbaltrucs en daarna is het tijd voor interactie met het publiek. De shows zijn uitermate geschikt bij sportevenementen, reclamecampagnes, half-time performances, podium optredens en openingen van sportaccommodaties. 

Voetbaljongleur Nelson boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreVoetbal
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voetbaljongleur Nelson is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voetbaljongleur NelsonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voetbaljongleur Nelson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voetbaljongleur Nelson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.