Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Voetbaljongleur Stijn boeken?

Wilt u Voetbaljongleur Stijn boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voetbaljongleur Stijn vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Voetbaljongleur Stijn direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Voetbaljongleur Stijn

Geïnspireerd en begeesterd door Maradona begon Stijn De Pourcq enkele jaren geleden te jongleren met één voetbal. Al snel ging hij zijn eigen weg, ontwikkelde een aparte stijl en nam geen genoegen meer met slechts 1 bal. Momenteel jongleert hij met verbazend gemak en als enige in België tot 5 voetballen tegelijk, waarbij hij zowat alle delen van zijn lichaam gebruikt. 

 

Voetbaljongleur Stijn boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreVoetbal
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voetbaljongleur Stijn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voetbaljongleur StijnITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voetbaljongleur Stijn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voetbaljongleur Stijn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.