Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Voetbaltafel boeken?

Wilt u Voetbaltafel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voetbaltafel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Voetbaltafel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Voetbaltafel

Het huren van een voetbaltafel betekent niet alleen dat u een tafel huurt, u huurt een ervaring en een hoop fanatiek plezier! Wij maken van een voetbaltafel een voetbaltafeltoernooi! Door dit complete aanbod genieten de bezoekers, de organisatoren en u zelf!

Voetbaltafel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreVoetbal
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voetbaltafel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VoetbaltafelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voetbaltafel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voetbaltafel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.