Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vr duiken boeken?

Wilt u Vr duiken boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vr duiken vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vr duiken direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vr duiken

VR, duiken & bewegen? Speel dan deze Motion Dive game op een Motion VR Simulator. Ervaar een fascinerende onderwaterwereld in Virtual Reality. Race met haaien en Mantaroggen en bestrijd ze met vijandelijke onderzeeërs. Door uw lichaamsgewicht op de VR Motion Dive Simulator te verplaatsen stuurt u. 

Huur een compleet verzorgde VR Motion Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Een VR Motion Dive simulator opstelling bestaat uit: een Motion Simulator, een Samsung Gear VR bril, de Motion Dive game en een grote LED TV op statief waarop de omstanders live kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ter decoratie een achterwand met een visual plaatsen.

 

Vr duiken boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreAttractie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vr duiken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vr duikenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vr duiken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vr duiken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.