Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vr duiken met haaien boeken?

Wilt u Vr duiken met haaien boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vr duiken met haaien vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vr duiken met haaien direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vr duiken met haaien

Gebruik virtual reality om de geheimen van de ‘BigBlue’ te ontdekken in een atmosferische diepzee duik. Terwijl u getuige bent van een onderwater wonder, wordt uw missie al snel duidelijk. Ga de diepte in om het meest uitgebreide, fascinerende en diverse ecosysteem op aarde te ontdekken. Trek uw VR duikuitrusting aan en verken de onderwaterwereld.

Deze onderwaterwereld is een zittende VR beleving, zodat u ongeacht de grootte van uw speelruimte de oceaan kunt verkennen. Gebruik de triggers op de controllers om u voort te stuwen. Duik met ‘s werelds beste zee wetenschappers. U bent een onderzoeker zonder enige duikervaring en uw missie is duidelijk. Breng het onderzoek naar de open zee en zoek naar de grootste witte haai die u ooit heeft gezien.

 

Vr duiken met haaien boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreAttractie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vr duiken met haaien is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vr duiken met haaienITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vr duiken met haaien ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vr duiken met haaien zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.