Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vr soccer game boeken?

Wilt u Vr soccer game boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vr soccer game vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vr soccer game direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vr soccer game

Voetbal in Virtual Reality? Ja, het bestaat! Huur een compleet verzorgde VR voetbal simulator bestaande uit een: grote LED tv op statief, High-end game PC, Oculus Rift VR bril + Touch controllers en de Final Soccer VR game. De VR soccer game biedt een ongelooflijke VR ervaring in de rol als keeper. Houdt, met de Touch controllers in de handen, de ballen die op u af komen tegen.

U huurt vr soccer game inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Wie zet de beste score neer? Hiervoor kunnen we een High Score leaderboard met magneetstrips voor u meenemen om de beste scores op bij te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om u uw gasten gewoon voor de fun in Arcade modus te laten spelen. 

 

Vr soccer game boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vr soccer game is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vr soccer gameITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vr soccer game ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vr soccer game zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.