Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Yolanda Eijgenstein boeken?

Wilt u Yolanda Eijgenstein boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yolanda Eijgenstein vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Yolanda Eijgenstein direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Yolanda Eijgenstein

 

Yolanda weet het zeker: authenticiteit, lef, creativiteit, zelfreflectie en volop genieten zijn haar kernthema's. Haar motto is: 'Het leven is een groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen'. Mensen staan hierbij altijd centraal. Yolanda is ervan overtuigd dat mensen ertoe doen. Altijd. Daarom helpt ze organisaties en hun medewerkers in hun zoektocht naar de balans tussen loslaten en grip houden, kritiek en feedback, praten en luisteren, controle en vertrouwen, falen en succes, geven en nemen, angst en liefde, jezelf en die ander. 

Ze faciliteert groepsdynamische processen bij vastgelopen overlegstructuren en veranderingen binnen organisaties. Yolanda bekleedt diverse commissarianten op het gebied van leider- en ondernemerschap. Het thema onderwijs heeft daarbij haar bijzondere aandacht. 

 

Yolanda Eijgenstein boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreOndernemen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yolanda Eijgenstein is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yolanda EijgensteinITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yolanda Eijgenstein ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yolanda Eijgenstein zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.