Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tim Hofman boeken?

Wilt u Tim Hofman boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tim Hofman vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tim Hofman direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tim Hofman

Tim Hofman (1988) is sinds 2012 werkzaam bij BNN, waar hij onder meer de programma's Spuiten & Slikken, De Social Club en Je zal het maar hebben presenteerde. Begin 2016 was hij de winnaar van het spelprogramma Wie Is De Mol?. Hij is dit seizoen tafelheer bij DWDD en maakt ook het YouTube-kanaal #BOOS. Zijn debuutbundel De broer van Roos is een daverend verkoopsucces.

Tim Hofman boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMedia
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tim Hofman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tim HofmanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tim Hofman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tim Hofman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.