Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Raymond van de Klundert, Kluun boeken?

Wilt u Raymond van de Klundert, Kluun boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Raymond van de Klundert, Kluun vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Raymond van de Klundert, Kluun direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Raymond van de Klundert, Kluun

Tot mijn vijfendertigste dacht ik dat ik het leven onder controle had. Nu, twintig jaar verder, weet ik beter. Het leven is niet maakbaar. De wijze waarop je ermee omgaat wel. Waar je ook vandaan komt, wat er ook is gebeurd in je jeugd en in het leven: het is aan jou hoe je er mee omgaat. Je hebt altijd een keuze.  Daarbij kun je je laten leiden door angst, door de omstandigheden en door de mening van anderen. Of je kunt zelf de regie nemen in je werk, de liefde en het leven. ‘Hoe gelukkig ben jij met jouw leven?’ is de vraag die ik graag aan mensen stel.’

Raymond van de Klundert, Kluun boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreLiteratuur
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Raymond van de Klundert, Kluun is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Raymond van de Klundert, KluunITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Raymond van de Klundert, Kluun ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Raymond van de Klundert, Kluun zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.