Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Maurice de Hond boeken?

Wilt u Maurice de Hond boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maurice de Hond vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Maurice de Hond direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Maurice de Hond

Maurice de Hond werd op 8 oktober 1947 geboren in Amsterdam. Het grootste deel van zijn leven woont hij ook in de hoofdstad.

Maurice is een Nederlandse opinipeiler en ondernemer. Hij is een avontuurlijke zakenman en ondersteunt of leidt bij verschillende bedrijven grote projecten.

Vanaf 1969 is Maurice werkzaam als kandidaat assistent bij het Sociaal Geografisch Instituut van de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen in 1971 is hij tot 1973 werkzaam als wetenschappelijk medewerker bij het SGI. In 1975 richt hij samen met Hedy d'Ancona het bedrijf Cebeon b.v. op. Dit bedrijf legt zich toe op onderzoek en advies in de non-profit sector. Hier blijft hij actief tot 1980. 

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 1977 start De Hond bij het programma In de Rooie Haan een speciaal model, dat gebaseerd is op het materiaal van het NIPO. Hiermee kunnen de politieke voorkeuren van de Nederlanders nauwkeuriger ingeschat worden. Tegenwoordig kan wel gezegd worden dat Maurice de Hond een autoriteit is op het gebied van opiniepeilingen.

 

Maurice de Hond boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maurice de Hond is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maurice de HondITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maurice de Hond ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maurice de Hond zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.