Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Luuk Ikink boeken?

Wilt u Luuk Ikink boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Luuk Ikink vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Luuk Ikink direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Luuk Ikink

Luuk Ikink is een Nederlandse omroepmedewerker, journalist en redacteur. Hij werd bekend als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night.

Tijdens zijn studie journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim liep hij in 2004 stage bij de NCRV voor het toenmalige 3FM-programma BuZz, later Bring It On!. Na zijn stage komt Luuk te werken voor Marc de Hond bij Caz, waarna hij de overstap maakt naar BNN. Hij komt te werken voor Timur Perlin en Willemijn Veenhoven.

In 2013 gaf hij in het programma Radio Tour de France tweemaal daags een samenvatting van tour gerelateerde tweets. Buiten de piekuren presenteerde Luuk ´s-zondagochtends van 5 tot 7 uur op Radio 1 het programma Start!. Dit programma presenteerde hij tot 11 augustus 2013.

Op 5 augustus 2013 maakt hij bekend van BNN over te stappen naar RTL voor het programma RTL Late Night.

 

 

Luuk Ikink boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMedia
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Luuk Ikink is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Luuk IkinkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Luuk Ikink ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Luuk Ikink zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.