Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Janny van der Heijden boeken?

Wilt u Janny van der Heijden boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Janny van der Heijden vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Janny van der Heijden direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Janny van der Heijden

Janny van der Heijden is een culinair alleskunner. Ze studeerde Nederlandse Taal en Letterkunde en begon als redacteur bij een uitgeverij. Hier vertaalde en bewerkte zij kookboeken. Sindsdien is de vonk overgeslagen. Inmiddels heeft ze tientallen titels op haar naam staan en internationaal bereik. Ook schreef ze dagelijks een culinaire rubriek voor de regionale dagbladen en het Algemeen Dagblad. Sinds 2018 heeft Janny een eigen servieslijn!

Daarnaast is Janny een bekend gezicht op televisie. Ze begon als eindredacteur van ‘Koken met sterren’, en was ze betrokken was bij diverse televisieproducties. Janny is jurylid bij ‘Heel Holland Bakt’ en is wekelijks te zien in ‘Tijd voor Max’. Het programma Denkend aan Holland met Andre van Duin was in 2019 een groot succes en voor Janny een groot plezier om te maken.

Haar passie is het overbrengen van kennis over eten aan een zo breed mogelijk publiek. Dit doet ze met simpele woorden en mooie voorbeelden. In deze hoedanigheid is Janny van der Heijden de juryvoorzitter van ‘Het Gouden Kookboek’. Dit is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek.

In het najaar van 2020 kwam Janny’s nieuwste boek uit, ‘Smaakpalet van de Lage Landen’. Hierin onderzocht Janny de traditie en eetcultuur van de Nederlanden aan de hand van iconische schilderijen. Wat zien we afgebeeld en wat vertelt dit over het leven van toen en de buitenlandse invloeden op onze keuken? Onlangs verschenen haar boeken Ovengerechten en 50 gezonde en slanke recepten.

Janny van der Heijden boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreCulinair
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Janny van der Heijden is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Janny van der HeijdenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Janny van der Heijden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Janny van der Heijden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.