Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hans Kraay jr. boeken?

Wilt u Hans Kraay jr. boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Kraay jr. vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hans Kraay jr. direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hans Kraay jr.

Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. 

Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezing waarbij hij vanuit een onpartijdige spiegel ons allemaal aan het denken zet en aan humor zal het zeker ook niet ontbreken.

Hans Kraay jr. is met zijn warme persoonlijkheid een boeiend en meeslepend verteller. Een garantie voor een geslaagde bijeenkomst.

Hans Kraay jr. boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Kraay jr. is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans Kraay jr.ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Kraay jr. ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Kraay jr. zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.