Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Erik Hulzebosch boeken?

Wilt u Erik Hulzebosch boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Erik Hulzebosch vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Erik Hulzebosch direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Erik Hulzebosch

Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht. Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker.

Erik is altijd al een publiekslieveling geweest. Daarom was hij ook de grootste favoriet voor winst van de Elfstedentocht in 1997. Erik is geen tacticus. Bij de start van een wedstrijd zet hij zijn verstand op nul en beukt door tot de brandstof op is.

Tevens had Erik begin 1997 de grootste carnavalkraker met het nummer ‘Hulzebosch’ en was hij vaak te zien en te horen op tv en radio.

Op dit moment gaat zijn zangcarrière als een speer. Hij stond met diverse singles hoog in de hitlijsten en treedt meerdere keren per week op.

 

Erik Hulzebosch boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€2,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erik Hulzebosch is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erik HulzeboschITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erik Hulzebosch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erik Hulzebosch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.