Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Erica Terpstra boeken?

Wilt u Erica Terpstra boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Erica Terpstra vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Erica Terpstra direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Erica Terpstra

Erica gebruikt de metafoor van ondernemen en topsport Zij acht tevens economische crisis minder bedreigend dan de zingevingcrisis waar sommige mensen kennelijk onder gebukt gaan en geeft tal van voorbeelden hoe je kleur aan het leven kan geven, onder het motto: "Leef met passie, leef in het nu"!Met humor en tal van anekdotes wordt het steevast een inspirerend en vrolijk verhaal, waar mensen van jong en oud enthousiast over worden. Altijd is het verhaal toegespitst op de opdrachtgever.

Erica Terpstra was in de jaren ’60 succesvol als zwemster. Ze was in 1962 Europees kampioen en meerdere keren Nederlands kampioen. Ze nam deel aan twee Olympische Spelen. In 1960 in Rome en in 1964 in Tokyo. In Tokyo behaalde ze een zilveren en een bronzen medaille. Ze studeerde enkele jaren Chinees en Japans aan de universiteit van Leiden en noemt zichzelf ‘eeuwig student Boeddhisme. In 1977 kwam Erica Terpstra in de Tweede Kamer voor de VVD. Ze is tot eind 2003 kamerlid gebleven, met een onderbreking van vier jaar. Van 1994 tot 1998 was zij Staatssecretaris voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In oktober 2003 verruilde Erica Terpstra de politiek en werd zij als eerste vrouw gekozen tot voorzitter van NOC*NSF. In mei 2010 trad zij officieel af en vanaf 2011 heeft zij haar eigen televisieprogramma “Erica op reis”.

Erica Terpstra boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erica Terpstra is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erica TerpstraITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erica Terpstra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erica Terpstra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.