Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Diederik Jekel boeken?

Wilt u Diederik Jekel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Diederik Jekel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Diederik Jekel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Diederik Jekel

Diederik Jekel legt op onnavolgbare wijze bètawetenschappen uit op radio, televisie, internet en een boek. Hij behaalde zijn master in vastestoffysica in 2010 en heeft daarna heel kort onderzoek gedaan aan de Universiteit Twente. In oktober 2010 kreeg hij de kans om in De Wereld Draait Door over wetenschap te praten en sindsdien is hij full-time wetenschapsjournalist. Hij geeft presentaties over wetenschap en communicatie aan kinderen, volwassenen, industriëlen, wetenschappers en managers.

Tijdens zijn studie heeft hij heel veel gedaan voor het populair maken van wetenschap. Gastlessen en workshops voor leerlingen van de basisschool tot zesde klas vwo, wetenschappelijke theaterstukken, bijlessen en nog veel meer. Eind 2010 kwam Diederik voor het eerst bij De Wereld Draait Door om daar over de Nobelprijzen te praten. Sindsdien heeft hij meerdere televisieprogramma’s gemaakt en gepresenteerd. Waaronder: Met de Kennis van Nu, RTL Boulevard, Professor Nicolai & Dokter Beckand, Een Goed Stel Hersens, Willem Wever, De Nationale Wetenschapsquiz Junior. Hij heeft tientallen optredens gehad op radio en televisie en daar aan elk mogelijk publiek wetenschap uitgelegd.

Naast zijn werk op tv, radio en internet heeft hij een boek geschreven en tientallen presentaties gegeven. Veelal wetenschappelijke colleges voor een breed publiek. Door zijn ervaring in het uitleggen van moeilijke materie voor een breed publiek wordt hij vaak gevraagd om communicatietrainingen te geven. Mediatraining aan promovendi en tips over hoe ze hun vakgebied beter uit kunnen leggen. Doordat hij uit de academische wereld komt en nu werkt in de mediabranche heeft hij een goed perspectief over wat beide werelden willen. Maar ook voor managers of industriëlen op congressen. Meerdere malen is hij dagvoorzitter geweest op congressen met diverse achtergronden zoals een psychologiecongres, ingenieurscongres, natuurkundigencongres en managementcongres.

De stijl van presenteren is vaak los, ontspannen en heel erg gericht op het specifieke publiek en de leefwereld waar ze in zitten. Naast dat hij vele serieuze onderwerpen heeft besproken, presenteert hij ook in meer ontspannen settings zoals bij een wetenschapsquiz. Kortom een veelzijdige spreker, dagvoorzitter en presentator die workshops aan tientallen mensen kan geven, maar ook voor een miljoenenpubliek op de televisie.

Diederik Jekel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreWetenschap
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Diederik Jekel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Diederik JekelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Diederik Jekel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Diederik Jekel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.