Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Danielle de Jonge boeken?

Wilt u Danielle de Jonge boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danielle de Jonge vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Danielle de Jonge direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Danielle de Jonge

Als expert in eigentijdse klantrelaties help ik professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van mijn presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden.

Danielle de Jonge boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBedrijfsleven
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danielle de Jonge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danielle de JongeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danielle de Jonge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danielle de Jonge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.