Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sandra van Nieuwland boeken?

Wilt u Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sandra van Nieuwland vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sandra van Nieuwland direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sandra van Nieuwland

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak vanwege haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina naast meerdere gouden en platina awards.

Na het Voice avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie-nummers. Haar sterke popalbum Banging On The Doors Of Love levert de succesvolle single Hunter op en wordt bekroond met dé Edison Pop voor Beste Album

Haar derde album Breaking New Ground komt uit in november 2015. Een plaat met nog meer aandacht voor haar unieke vocale geluid aangevuld met prachtige strijkers partijen. Na meerdere club- en theatertours verzorgt Sandra in het najaar van 2016 het voorprogramma van niemand minder dan Bryan Ferry.

2018 is het jaar van nieuwe in eigen beheer uitgebrachte muziek met een meer elektronisch karakter. Het album Human Alien landt op aarde en bevat liedjes met een verhaal welke tegelijkertijd het verhaal vertellen van ‘geen verhaal’. Een album over identiteit, en de illusies van het leven. Wat is eigenlijk echt? De release wordt opgevolgd door alweer haar derde theatertour met 25 shows door het hele land. 

2019 begint met het componeren en schrijven van de muziek voor de show Volgens Mij van het theatergezelschap Bonte Hond. Een bijzonder project in het kader van Bevrijdingsdag. Sandra gaat mee op tour en treedt tevens op voor  Premier Rutte op 5 mei. 

In 2020 reist Sandra weer langs de Nederlandse poppodia. Onder de naam Human Alien And More spelen Sandra en haar band materiaal van haar meest recente album, van haar platina-album And More en wellicht zelfs nieuwe, nog niet opgenomen nummers. De clubtour is vanwege de maatregelen van het RIVM verplaatst naar het najaar van 2020 & voorjaar van 2021, en zal meerdere steden in Nederland aandoen.

 

 

 

Sandra van Nieuwland boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€4.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sandra van Nieuwland is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sandra van NieuwlandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sandra van Nieuwland ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sandra van Nieuwland zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.