Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Charles Groenhuijsen boeken?

Wilt u Charles Groenhuijsen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charles Groenhuijsen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Charles Groenhuijsen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Charles Groenhuijsen

2020 was het jaar van de Coronacrisis. 2021 wordt het jaar van herstel en nieuwe kansen. Want wie pessimistisch is over de toekomst moet eens naar het verleden kijken. 

De geschiedenis leert ons dat ook in tijden van crisis de vooruitgang niet stopt:  Innovatie gaat door, technologie ontwikkelt zich, ondernemers blijven creatieve businessmodellen verzinnen, de wetenschap schrijdt voort.

En mijn geliefde onderwerp: Amerika.  Met Joe Biden als nieuwe president slaat de VS een nieuwe, meer progressieve weg in. 

Over al deze onderwerpen praat ik graag met mijn publiek. In een zaal(tje) of online.

Charles Groenhuijsen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMedia
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charles Groenhuijsen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charles GroenhuijsenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charles Groenhuijsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charles Groenhuijsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.