Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Brian Farley boeken?

Wilt u Brian Farley boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brian Farley vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Brian Farley direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Brian Farley

Brian verbindt zijn kennis, ervaring en wijsheid van het veld moeiteloos met het echte leven. Hij is een bevlogen, inspirerende en beeldende spreker en werkt al langer voor SpeakersAcademy, SportsSpeakers, Assemblee Speakers en Authentiek Leiderschap.

SUCCES IS NIET OPGEVEN

De lessen die je leert op het sportveld, zijn ook lessen voor het leven. Sport is een symbool voor succes en falen: hoe ga je om met tegenslag? Hoe kun je groeien? Succes is niet opgeven, vallen en weer opstaan. Jezelf blijven ontwikkelen. Samenwerken. In jezelf geloven. Topsport geeft hiervoor inspirerende voorbeelden en Brian vertelt er graag over.

LEVEN VOOR JE MISSIE

Leef je voor je missie, voor je kernwaarden of ben je afhankelijk van omstandigheden? Waar krijg je energie van? Brian weet als geen ander dat succes in de sport pas komt als je leeft vanuit je passie, vanuit dat wat je energie geeft. Dán kun je gaan groeien. Hij vertelt hier bevlogen en inspirerend over en vertaalt dit moeiteloos naar het echte leven; dat van jou of van jullie bedrijf of organisatie.

Door missiegericht te werken creëer je een omgeving waarin iedereen blij is, trots en kan groeien. De resultaten komen dan vanzelf naar je toe!

Brian Farley boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brian Farley is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brian FarleyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brian Farley ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brian Farley zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.