Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bas Nijhuis boeken?

Wilt u Bas Nijhuis boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bas Nijhuis vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bas Nijhuis direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bas Nijhuis

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet.

In 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. In 2011 debuteerde Nijhuis in de Champions League bij Olympiakos - Borussia Dortmund en floot later een grote reeks topwedstrijden. waaronder een groot aantal (kwalifcatie-)interlands.

Bas Nijhuis combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast het runnen van een bakkerij in Haaksbergen is Nijhuis actief als bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor Stichting Doelpunt.

In zijn nieuwe spraakmakende boek "Niet zeiken, voetballen!" (oktober 2017) neemt Bas Nijhuis de lezer mee op een even avontuurlijke als hilarische reis achter de schermen van arbitrage, met kostelijke anekdotes over wereldtoppers als Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez.

 

Bas Nijhuis boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bas Nijhuis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bas NijhuisITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bas Nijhuis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bas Nijhuis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.