Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Angelique van 't Riet boeken?

Wilt u Angelique van 't Riet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angelique van 't Riet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Angelique van 't Riet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Angelique van 't Riet

Angelique van 't Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Soft Skills en Zakelijk Flirten gaat.

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op en na haar presentatie verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. Angelique geeft al meer dan 16 jaar zo’n 4 keer per week interactieve presentaties en de combinatie van inhoud, humor en praktijk maken haar verhaal onmiskenbaar voor iedereen in het bedrijfsleven.

Angelique van ’t Riet is beschikbaar voor interactieve presentatie van 30 - 150 minuten.

Angelique van 't Riet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBedrijfsleven
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angelique van 't Riet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angelique van 't RietITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angelique van 't Riet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angelique van 't Riet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.