Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Aad Ouborg boeken?

Wilt u Aad Ouborg boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Aad Ouborg vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Aad Ouborg direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Aad Ouborg

Aad Ouborg wordt in 1959 geboren te Vlissingen. Samen met zijn vier zussen groeit hij op in Breda. Na vier jaar studeren (medicijnen en fysiotherapie) volgt hij zijn hart en gaat ondernemen. Aad is getrouwd met Dorien. Zij hebben vijf kinderen.

Aad Ouborg is als ondernemer bekend geworden met de merken BaByliss en Princess. Na de verkoop van Princess Household Appliances in 2010 aan het Duitse WMF is hij nu aan het ondernemen met 3 van zijn 5 kinderen. Hij behield de naam Princess om samen met hen nieuwe bedrijven te starten of uit te bouwen zoals Princess Sportsgear, Princess Traveller, Princess Hotels en Bourgini household appliances. Maar ook doet hij (monumentaal) onroerend goed in binnen- en buitenland.

In zijn essentie gaat het bij ieder bedrijf om vijf pijlers: sales, marketing, productinnovatie, creativiteit en onderscheidend vermogen. Aad Ouborg’s credo is dat succes pas succes is wanneer je het met anderen deed.

Aad Ouborg boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreOndernemen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aad Ouborg is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aad OuborgITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aad Ouborg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aad Ouborg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.