Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Samantha Steenwijk boeken?

Wilt u Samantha Steenwijk boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Samantha Steenwijk vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Samantha Steenwijk direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is een artieste van Nederlandse bodem, een zangeres Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

In 2009 maakt Samantha een vliegende entrée met ‘Kom ga mee met mij’. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen.

Op 26 en 27 mei 2017 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treedt twee keer in een uitverkochte Johan Cruijf Arena op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland. Tijdens de ‘Blind Auditions’ draaien alle coaches voor haar. Bij de ‘Battles’ valt ze af maar wordt ze gestolen. Steenwijks auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt twee dagen na de uitzending de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale waarin zij als tweede eindigt.

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van bijvoorbeeld Muziekfeest op het Plein. 

 Samantha Steenwijk is te boeken als tape-act of samen met band.

 

Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. A-set/Monitor-set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
PrijsVanaf € 3.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Samantha Steenwijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Samantha SteenwijkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Samantha Steenwijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Samantha Steenwijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.