Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Reinier van den Berg boeken?

Wilt u Reinier van den Berg boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Reinier van den Berg vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Reinier van den Berg direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Reinier van den Berg

Woont en werkt in Aduard (Groningen)

Geboren in 1959 te Maastricht

Opleiding aan de ABK Minerva te Groningen (1979-1984)

Sinds 2007 lid van de Groninger Kunstkring De Ploeg

Sinds 2018 lid van Noordgangers

Ik maak schilderijen, zagerijen, objecten, houtsnedes en zeef­drukken. Veelal vrij werk en met enige regel­maat op­drachten. Mijn werk kenmerkt zich door een eigen, zeer her­kenbare vormen­taal.

Bij mijn schilderijen bepaalt de afbeelding veelal de vorm van de rand van het werk. Er ontbreekt dus een tra­ditionele lijst. Schilder­kunst en beeld­houw­kunst worden op deze manier met elkaar verweven.

Ik maak series gekoppeld aan een thema. In elke serie zoek ik naar het spannings­veld tussen traditie en ver­nieuwing en tussen het luchtige en het be­commen­tariërende. Het heeft een verhaal te vertellen, maar geeft dat niet meteen prijs.

Reinier van den Berg boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreWeer
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Reinier van den Berg is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Reinier van den BergITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Reinier van den Berg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Reinier van den Berg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.