Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sam Gooris boeken?

Wilt u Sam Gooris boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sam Gooris vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sam Gooris direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sam Gooris

Sam Gooris werd geboren in Bonheiden op 10 april 1973. Zijn echte muzikale debuut begint na de oprichting van VTM toen hij in aanraking kwam met Jack Rivers, een man die ook al Wendy va Wanten en Jo Vally een contract aanbood. Zijn eerste echte hit was de meezinger 'Marijke'. Hij had nog meer succesnummers denk maar aan 'Laat het gras maar Groeien', 'Basket Sloefkes', 'Baby come back' en 'Mademoiselle Ninette'. Dat zijn slecht enkele van de vele dansnummers die we op naam van Sam mogen schrijven.

Sam is getrouwd met de dochter van Jean-Marie Pfaff, hij en zijn vrouw Kelly hebben 2 kindjes en we konden een groot deel van hun levens volgen in de realitysoap 'De Pfaffs' (uitgezonden op VTM). Sam is een echte entertainer en maakt nog steeds de Vlaamse podiums onveilig.

 

 

Sam Gooris boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€2.500,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sam Gooris is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sam GoorisITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sam Gooris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sam Gooris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.