Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Danseressen voor evenementen boeken?

Wilt u Danseressen voor evenementen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danseressen voor evenementen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Danseressen voor evenementen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Danseressen voor evenementen

Danseressen voor uw evenement! ITB Entertainment Group werkt nauw samen met danseressen die ingezet kunnen worden in zeer diverse settings, thema’s en gelegenheden. Bijvoorbeeld feesten in thema Great Gatsby, Roaring Twenties, Burlesque, Moulin Rouge, Las Vegas, White Sensation, jaren 20 /30 etc..! Bij ontvangst van de gasten zijn deze danseressen ook als hostesses in te zetten voor het uitreiken van een welkomstdrankje in stijl of als animatiemeisjes. Deze showdanseressen hebben tevens spectaculaire vuurshows die ze kunnen uitvoeren voor uw publiek, maar zij kunnen ook uitstekend een striptease of lapdance uitvoeren. Deze show performers zijn professioneel, hebben gevoel voor sfeer en beschikken over prachtige kostuums (ruime keuze!). Door het plezier dat onze danseressen hebben tijdens hun optredens en hun strakke choreografieën en sexy dan wel goed gestyled uiterlijk, tillen zij uw (thema) feest ‘to the next level’! 

Danseressen voor evenementen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreDans
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danseressen voor evenementen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danseressen voor evenementenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danseressen voor evenementen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danseressen voor evenementen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.