Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pitstraat Formule 1 boeken?

Wilt u Pitstraat Formule 1 boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pitstraat Formule 1 vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pitstraat Formule 1 direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pitstraat Formule 1

Wie wil niet racen net als een F1-sterren team?  Met deze speciaal ontwikkelde simulatoren kan iedereen zich een F1-coureur/monteur voelen.

We hebben één F1 replicawagen ingericht als volledige racesimulator waarbij we de snelste rondetijden bijhouden. Een andere F1 replicawagen hebben we ingericht als bandenwisselspel. Zo komen alle aspecten naast het racen ook aan bod. 

Test zelf maar eens hoe snel u bij een F1 auto de banden kunt wisselen Vergelijk uw tijden met die van de top teams en zie of er een glorieuze carrière voor u is weggelegd. Dit bandenwisselspel is bij bijna alle evenementen inzetbaar en werkt als een heuse publieksmagneet. 

De racewagen wordt op uw evenement opgesteld, precies zoals in een echte pitstraat. Net zoals in de Formule 1, moeten de diverse teams (onder begeleiding) op commando zo snel mogelijk de banden wisselen met behulp van een wielsleutel op luchtdruk. De tijden worden bijgehouden met een stopwatch.

Na afloop laten we, tijdens een spectaculaire prijsuitreiking, de kurken knallen en wordt bekendgemaakt wie er bij een topteam kan gaan solliciteren als raceteam.

 

Pitstraat Formule 1 boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pitstraat Formule 1 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pitstraat Formule 1ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pitstraat Formule 1 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pitstraat Formule 1 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.