Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Els de Schepper boeken?

Wilt u Els de Schepper boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Els de Schepper vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Els de Schepper direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Els de Schepper

Moeten we haar nog voorstellen? Na een televisiecarrière om U tegen te zeggen (Kinderpraat, Wittekerke, Kriebels.) geeft Els De Schepper zich volledig op de planken. Met producties zoals "De Witte Negerin", "Puur", "Lustobject", "Intiem" en "Terug normaal" ... bewijst Els De Schepper dat theater voor haar geen geheimen meer heeft!

Het minste wat je van Els De Schepper dus kan zeggen is dat ze een "straffe madame" is! 

Els De Schepper runt naast haar fulltime-job perfect haar huishouden. Els De Schepper kookt, ze wast en plast, ze zorgt voor de kinderen en toch ziet Els De Schepper er geen dag ouder uit dan 20, Els De Schepper heeft namelijk een superlijf en nooit hoofdpijn... 

Maar op een dag heeft SUPERVROUW! er genoeg van... Els De Schepper gooit het over een andere boeg. Plotseling draagt Els De Schepper lederhosen, ze wordt conciërge van een koekoeksklok, gaat paaldansen, wordt nachtdiva, godin en gaat op zoek naar haar superman. 

De nieuwste one-woman-show van Supervrouw Els De Schepper belooft weer te spetteren: hilarische stand-ups, om-in-uw-broek-te-piesen-van-het-lachen acrobatische clown acts en de mooiste liedjes maken van deze nieuwe show een absolute must die u - als supermens - niet mag missen ! 

 

Els de Schepper boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Els de Schepper is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Els de SchepperITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Els de Schepper ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Els de Schepper zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.