Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vinchenzo Tahapary boeken?

Wilt u Vinchenzo Tahapary boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vinchenzo Tahapary vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vinchenzo Tahapary direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vinchenzo Tahapary

Vinchenzo is een zeventienjarige zanger uit Tiel, bekend van zijn deelname aan The Voice Of Holland. Hier heeft hij in seizoen 2016/2017 de derde plaats behaald.

Met een zeer muzikale familie, duurt het niet lang totdat Vinchenzo zelf ook in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt hij voor het eerst op. Samen met zijn vader en band speelt de jonge zanger het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark.

In groep zeven van de basisschool wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’, dat wordt georganiseerd door zestien basisscholen in zijn woonplaats. Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend en treedt hierdoor een week lang twee keer per dag op. Dankzij deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentenshow ‘My Name Is Michael’. Dit pakt goed uit, hij maakt een sterke indruk en eindigt bij de laatste tien kandidaten.

Tijdens een theatershow van Ali B wordt Vinchenzo het podium opgevraagd om samen het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL. Zo belandt hij bij het zevende seizoen van The Voice Of Holland. Vinchenzo kiest Ali B als coach en schopt het tot de finale.

Momenteel is Vinchenzo druk bezig met schrijven van nummers en maakt hij zich op voor de release van zijn eerste single. Een talent waar we nog veel van gaan horen.

 

 

Vinchenzo Tahapary boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
Genreallround
Prijs€2.675,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vinchenzo Tahapary is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vinchenzo TahaparyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vinchenzo Tahapary ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vinchenzo Tahapary zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.