Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lantaarnpaal acrobatie boeken?

Wilt u Lantaarnpaal acrobatie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lantaarnpaal acrobatie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lantaarnpaal acrobatie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lantaarnpaal acrobatie

Een verhaal over een jonge lantaren aansteker in 1920 die de hoogste lantaren paal beklimt die hij ooit heeft gezien. Niet snel onder de indruk, laat deze acrobaat zich niet snel uit het veld slaan. De pogingen om in de paal te klimmen zijn eerder grappig dan succesvol. Als het hem eindelijk gelukt is om in de paal te klimmen, realiseert hij zich dat hij nog iets vergeten is...Geniet van de spectaculaire act en laat u meevoeren in het verhaal van deze lantaren aansteker. 

Een show op muziek, vrije ruimte 5x5 meter

 

Lantaarnpaal acrobatie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lantaarnpaal acrobatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lantaarnpaal acrobatieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lantaarnpaal acrobatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lantaarnpaal acrobatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.