Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Social media fotografie workshop boeken?

Wilt u Social media fotografie workshop boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Social media fotografie workshop vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Social media fotografie workshop direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Social media fotografie workshop

In de fotostudio in Almere is het mogelijk om gehele fotoshoots te houden, maar ook om professionele portretfoto’s te laten schieten. Deze studio is ruim, donker, en beschikt over alle apparatuur die nodig is om een professionele foto te schieten en is uitermate geschikt om mensen of voorwerpen te fotograferen en/of filmen. Tevens beschikt de studio over een greenscreen, waardoor het mogelijk is om zelf de achtergrond te bepalen. De apparatuur bestaat uit onder andere lichten, paraplu’s, microfoons, camera’s, en wanden.

Om de foto’s een nog professionelere uitstraling te geven, bewerken fotografen hun foto’s. Zo creëren zij een selectie van alleen de scherpste en mooiste foto’s en kunnen zij nog eventuele nabewerkingen doen met betrekking tot scherpe, kleur, contrast, en licht.

Wij verzorgen een workshop waar deze onderdelen allemaal aan bod komen. 

Maar wat doe je tegenwoordig met een mooie foto?? Thuis in een lijstje is zo 2010! Dat is namelijk het jaar dat Instagram opgericht werd en foto’s delen op Social Media de nieuwe standaard werd.

Na de fotografie workshop complementeren we de dag met een korte trainingen over foto’s op Social Media. Instagram wordt nog niet heel vaak gebruikt door organisaties, toch kan het zeker een handig platform zijn. Door middel van foto’s kan je een grote groep bereiken. Ook kun je handig gebruik maken van hashtags waardoor het bereik en de bekendheid nog sneller groeit.

Zo is de dag niet alleen heel gezellig maar ook mega leerzaam en handig voor de toekomst!

 

Social media fotografie workshop boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Social media fotografie workshop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Social media fotografie workshopITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Social media fotografie workshop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Social media fotografie workshop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.