Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Trijntje Oosterhuis boeken?

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trijntje Oosterhuis vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Trijntje Oosterhuis direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Burt Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerkingmet Anouk. Nu is ze alweer bezig met een nieuwe stap  met Leven Van De Liefde levert ze haar eerste volledige Nederlandstalige album af vol zelfgekozen bestaande liedjes.

Als u kwalitatief entertainment wilt neerzetten op uw evenement, dan is een optreden van Trijntje Oosterhuis de beste keuze. Ze weet bij het publiek een onvergetelijke indruk te maken!

 

Trijntje Oosterhuis boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekExclusief, alleen monitorset
Bezetting3 personen
GenrePop, Soul, Motown
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trijntje Oosterhuis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trijntje OosterhuisITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trijntje Oosterhuis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trijntje Oosterhuis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.