Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bungee jump boeken?

Wilt u Bungee jump boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bungee jump vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bungee jump direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bungee jump

Bij ons kan je springen vanaf 60 meter hoogte! Beveiligd aan een harnas, beenbinders en elastiek, spring je onder professionele begeleiding naar beneden. Een speciaal ontworpen luchtkussen, veiligheidsnet of springen boven water dragen bij aan een veilige landing. Al onze materialen voldoen aan de EU-wetgeving, veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Adrenaline, snelheid en een onvergetelijke ervaring gegarandeerd! 

 

Bungee jump boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting2 personen
GenreAttractie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bungee jump is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bungee jumpITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bungee jump ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bungee jump zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.