Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wilbert Pigmans boeken?

Wilt u Wilbert Pigmans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wilbert Pigmans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wilbert Pigmans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wilbert Pigmans

De in 1992 in ’s-Hertogenbosch geboren Wilbert Pigmans is vrijwel dagelijks bezig met licht en geluid. Daarnaast zingt hij o.a. als vaste huiszanger van de Skihut in Rotterdam en kan hij vol trots kijken op vele singles die hij sinds 2006 heeft mogen uitbrengen. In dat jaar namelijk verscheen zijn debuutsingle ‘Meisje uit mijn dromen’. Sindsdien brengt de vrolijke zanger elk jaar wel een single uit waardoor hij anno 2016 kan terugkijken op releases als ‘Waarom zie je mij niet staan’, ‘Ik voel me zo alleen’, ‘Dans met mij de hele nacht’, ‘Als ik jou heb’, ‘Waarom ben jij weg’ en ‘Een nieuwe zomer’.

In 2014 zag Wilbert in JC-Records van Jolanda Clement de ideale partner om zijn zangcarrière verder te kunnen uitbouwen. De vrolijkmaker ‘Je leeft maar één keer’ was het eerste wapenfeit van Wilbert dat uitkwam via dit label. Nu, kort na de jaarwisseling, wordt daar in 2016 gevolg aan gegeven middels de release van: ‘Dansend door de Griekse nacht’. Wilbert werkte met Kees Tel aan de totstandkoming van de tekst en muziek van deze nieuwe single terwijl die laatste tekende voor de productie ervan. Een prachtig gebruinde jongedame op het Griekse strand trekt volop de aandacht. Toch lacht ze alleen maar naar jou! Uiteindelijk proosten jullie met een drankje en volgt een hele zwoele nacht vol dans en romantiek aan die schitterende Griekse zee. Hoe zal dat aflopen? Bemachtig de feestelijke nieuwe single ‘Dansend door de Griekse nacht’ van Wilbert, en je krijgt het antwoord!  

 

 

Wilbert Pigmans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting1 persoon
Genrenederlandstalig, feest
Prijs€1,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wilbert Pigmans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wilbert PigmansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wilbert Pigmans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wilbert Pigmans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.