Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wild pianos boeken?

Wilt u Wild pianos boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wild pianos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wild pianos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wild pianos

De witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren.  Zij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kunnen worden.

Onze zangers/pianisten zullen uw gasten vermaken met heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen.

En mocht de situatie het toelaten, dan hebben zij uiteraard ook opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment.

Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende, Event-Piano’s duelling pianoshow. 

Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dat onze twee zangers/pianisten eventueel ook avondvullend relaxte luistermuziek kunnen maken is nog niet zo bekend, maar dat kùnnen ze wel! 

 

Wild pianos boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 45 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 200 personen
Bezetting2 personen
Genreallround
Prijsv.a. €1,650,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wild pianos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wild pianosITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wild pianos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wild pianos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.