Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Willeke D'estell boeken?

Wilt u Willeke D'estell boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Willeke D'estell vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Willeke D'estell direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Willeke D'estell

Willeke D’estell, een dynamische zangeres en presentatrice die in de loop der jaren een reputatie heeft opgebouwd. Begin jaren negentig werd winnares van het destijds zeer goed scorende Veronica televisie programma “Veronica’s Sterrenjacht”. Willeke werd uiteindelijk finalist en is door vak- en publieksjury gekozen. Dit resulteerde in diverse radio en tv optredens en een prachtige TV-Special in Singapore.

Willeke D'estell boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Willeke D'estell is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Willeke D'estellITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Willeke D'estell ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Willeke D'estell zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.