Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Winfried master illusionist boeken?

Wilt u Winfried master illusionist boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winfried master illusionist vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Winfried master illusionist direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Winfried master illusionist

Dit is één van de meest spectaculaire magic shows van dit moment! Master illusionist Winfried is bij het grote publiek o.a. bekend van het SBS6 programma 'De nieuwe Uri Geller', waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! Illusie en magic is zijn passie, zijn leven. Door zijn vakmanschap maakt master illusionist Winfried de oude goochelkunst eigentijds. Door verbluffende visuele magie, spectaculaire illusies en publieksparticipatie te integreren, is het resultaat een onvergetelijke entertainmentervaring. 

Hij stond op grote Europese podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Cuges-les-Pin en Poitiers. Maar ook verzorgde illusionist Winfried shows in Japan, Mexico en zelfs de V.S.

Verschillende shows:

• THE POWER OF MAGIC

• ART OF ILLUSION

• ILLUSION 4 KIDS

• THEATERSHOW

• TABLEMAGIC

• KERSTSHOW

 

 

Winfried master illusionist boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreIllusieshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winfried master illusionist is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winfried master illusionistITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winfried master illusionist ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winfried master illusionist zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.