Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Winterkoningin boeken?

Wilt u Winterkoningin boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winterkoningin vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Winterkoningin direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Winterkoningin

De Winterkoningin straalt op uw evenement! Ze komt graag op bezoek samen met haar grote ijsbeer. De ijsbeer zorgt voor grote verbazing bij het publiek. Is de ijsbeer nu echt of niet? De ijsbeer beweegt, kijkt rond, loopt rond en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden! De Winterkoningin verzorgt hem erg goed. 

 

 

 

Winterkoningin boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winterkoningin is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van WinterkoninginITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winterkoningin ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winterkoningin zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.