Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Workshop schilderen boeken?

Wilt u Workshop schilderen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop schilderen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Workshop schilderen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Workshop schilderen

Deze man geeft al jaren workshops om de kunst over te brengen op zoveel mogelijk mensen. Hij laat zien dat iedereen op zijn eigen manier kunst kan maken. Hij heeft 3 soorten opties voor grote groepen. 

Concept 1:

U kiest een voorstelling die representatief is voor uw bedrijf. Denk aan een dier, voorwerp, gebouw, logo, legende. De kunstenaar bereidt voor door een passend ontwerp te maken en brengt daarin een silhouet(ten) aan. Na een korte uitleg en brainstorm kunnen uw deelnemers direct starten; zij brengen een beeltenis/'tatoeage' aan in het silhouet die past bij de voorstelling/bedrijf/opdracht.

Een voorbeeld hiervan is de bovenstaande foto. Er zijn meerdere maten mogelijk voor het doek. Het meest gebruikelijk 1,5x1 meter. 

Concept 2:

U kiest een voorstelling die representatief is voor uw bedrijf. Denk aan een persoon, dier, voorwerp. De kunstenaar bereidt voor door uw voorstelling op te zetten binnen hokjes. Na een korte uitleg kunnen uw deelnemers direct starten met schilderen. 

Hier gaan groepjes van mensen om de beurt een vakje schilderen dat uiteindelijk 1 mooi geheel wordt. Zie aan de rechterkant een voorbeeld hiervan. Er zijn meerdere maten mogelijk voor het doek. Het meest gebruikelijk 1,5x1 meter.

Concept 3: 

U kiest een schilderij uit de kunstgeschiedenis dat representatief is voor uw bedrijf. Denk aan Picasso, Mondriaan, Michelangelo. De kunstenaar maakt een moderne reproductie. Na een korte uitleg en brainstorm kunnen uw deelnemers direct starten door een beeltenis toe te voegen die past bij het originele kunstwerk/bedrijf/opdracht. Zie aan de rechterkant een voorbeeld hiervan. Er zijn meerdere maten mogelijk voor het doek. Het meest gebruikelijk 1,5x1 meter.

 

 

 

 

Workshop schilderen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop schilderen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop schilderenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop schilderen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop schilderen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.