Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Workshop voor kinderen boeken?

Wilt u Workshop voor kinderen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop voor kinderen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Workshop voor kinderen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Workshop voor kinderen

De kinderen kunnen een kijkje nemen in Nicole’s kinderparadijs. 

Verschillende thema’s kunnen wij aanbieden, maar ook eventueel maatwerk kan geleverd worden. Eén kinderanimator is pedagogisch opgeleid en in bezit van de benodigde EHBO papieren voor het creëren van een veilige, creatieve kindvriendelijke omgeving. 

De plaats waar de workshop wordt gegeven wordt altijd aangekleed met diverse voorbeelden (schilderijen, lampenkappen etc.) en grote blow up in stijl.

Workshop voor kinderen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop voor kinderen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop voor kinderenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop voor kinderen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop voor kinderen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.