Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zandkunstenaar boeken?

Wilt u Zandkunstenaar boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zandkunstenaar vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zandkunstenaar direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zandkunstenaar

Gert is een veelzijdig artiest. Na zijn opleiding aan 'The Conservatory of Ministering Arts' in Amerika begon zijn creativiteit pas echt op gang te komen. Hij toerde door Europa als zanger, acteur, danser en mimespeler en werkte mee aan musicals, concerten en festivals.
Momenteel heeft hij een eigen sand en mime programma, waarmee hij theaters, scholen en kerken aandoet. Een inspirerend kunstenaar die door zijn beeldend vermogen boeiende composities weer neer te zetten. Hij weet op zijn eigen unieke wijze te communiceren met mime, muziek, drama, interaktie, dans, humor en... zand!

Gert wil je de rijkdom en schoonheid van het leven laten zien, je meenemen in het proces van verwondering en je sprakeloos laten genieten. Hij verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel en laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn. 

 

Zandkunstenaar boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 12 minuten
TechniekExclusief techniek
Bezetting1 persoon
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zandkunstenaar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ZandkunstenaarITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zandkunstenaar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zandkunstenaar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.