Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zeepbellen kunstenaar boeken?

Wilt u Zeepbellen kunstenaar boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zeepbellen kunstenaar vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zeepbellen kunstenaar direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zeepbellen kunstenaar

Deze Zeepbellen kunstenaars brengt een mysterieuze zeepbellen show, grenzend aan de beeldende kunst en straattheater, met een knipoog naar de steampunk en fantasie. Tussen het publiek presenteren zij hun mobiele voertuig voorzien van alles wat in hun wereld belangrijk is. Met de straattheater act brengen zij op onze unieke manier uw fantasie op hol. Laat u betoveren door de ongrijpbare realiteit van dit tijdloze spektakel! 

De grootte van de speelplek voor de vaste locatie act bedraagt minimaal 6 bij 6 meter, daar waar onze zeepbellen in de ideale omstandigheden tot wel 24 meter lang kunnen worden, is het fijn meer ruimte rondom de speelplek vrij te houden/ te creëren. Houd u er ook rekening mee dat het speelvlak nat en glibberig kan worden van het zeepbellensop. 

 

Zeepbellen kunstenaar boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zeepbellen kunstenaar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zeepbellen kunstenaarITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zeepbellen kunstenaar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zeepbellen kunstenaar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.