Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dave boeken?

Wilt u Dave boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dave vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dave direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dave

Hij is zeker geen nieuwkomer in het muziekcircuit, maar dat hij ooit nog eens achter de tap zou staan te zingen, dát had hij iets meer dan een jaar geleden zelf ook niet kunnen bedenken!

De goedlachse zanger/barkeeper komt eigenlijk uit het bandcircuit. Bijna 30 jaar lang speelde hij toetsen in diverse bekende en minder bekende bands, duo’s en trio’s.

De laatste jaren trad hij tevens op als solozanger totdat hij de kans kreeg om uitbater van een café te worden. Als snel bedacht hij; “Wat zou er nu leuker zijn, dan zijn hobby met zijn werk te combineren?”

.

Dus wilt u in uw kroeg of op uw evenement een man die tijdens het tappen liedjes zingen kan?

Boekt u dan “Dave”!!!

 

 

Dave boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
Techniekincl.m-set a-set
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dave is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DaveITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dave ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dave zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.