Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zweefmolen boeken?

Wilt u Zweefmolen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zweefmolen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zweefmolen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zweefmolen

Deze zweefmolen heeft decennia lang dienst gedaan op kermissen in Noord-Holland bij de firma Lamort. Er bestaan nog foto’s dat deze zweefmolen door een paard wordt voortbewogen, voordien door menskracht, zogeheten ‘raddraaiers’. Dit is één van de oudste nog in gebruik zijnde zweefmolens.

Zweefmolen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zweefmolen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ZweefmolenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zweefmolen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zweefmolen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.